Over Rouwleiding Koekelare


Rouwleiding Koekelare beschikt over de  nodige kennis, vaardigheden en jaren ervaring om een persoonlijke en professionele rouwbegeleiding op te starten, te onderhouden en af te werken.

Hun rouwleiding is erop gericht om zowel nabestaanden in vertrouwen met zorg bij te staan in de volledige organisatie en uitvoering van de uitvaart, als hen te ondersteunen in het omgaan met hun verlies en de diverse emoties rond een overlijden. Ze geven tevens aandacht aan het uitbouwen van sociale steun uit de eigen, directe omgeving na de uitvaart.

Ook voor een heel persoonlijke invulling van de uitvaart of het regelen van handelingen of rituelen die soms niet voor de hand liggen, zoals het wassen, opbaren en begroeten van de overledene in een huiselijke omgeving, kan u bij Rouwleiding Koekelare terecht. 
Over Rouwleiding Koekelare
Uit Mireille Willaert haar ervaring met palliatieve thuisverpleging kan u ook beroep op haar doen voor rouwbegeleiding als partner of familielid van een terminaal zieke alsook voor ondersteuning en stervensbegeleiding van de patiënt.

Meevoelend, ervaren door eigen verlies, en luisterend met openheid voor de praktische en emotionele behoeften en noden van de nabestaanden, biedt Rouwleiding Koekelare een zorgvuldige ondersteuning zodat u waardig afscheid kan nemen van uw dierbare.

Hebt u vragen over onze werkwijze? Of wenst u de vele mogelijkheden voor een persoonlijke invulling van een uitvaart voor een naaste met ons te overleggen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 051 81 60 81  of zend uw vragen naar info@rouwleiding.be

Over psychotherapeute Astrid Beausaert


Verlies verwerkt elk op zijn eigen unieke manier. Uw rouw en verwerkingsproces kan evenwel vastlopen en gevolgen hebben voor uw dagelijks doen en laten, uw persoonlijkheid en kijk op het leven.
 
Indien dit rouwproces vastloopt en uw verlies te zwaar is om te dragen, kan u hulp vinden in persoonlijke rouwtherapie. Om uw verlies op de juiste manier te verwerken en om te kunnen gaan met uw rouwproces kan u bij psychotherapeute Astrid Beausaert terecht. Met deze ondersteuning kan uw lichamelijk verlies evolueren naar een verlies vanuit het hart, zodat u uiteindelijk kan terugvallen op de mooie herinneringen van diegene die u hebt moeten loslaten.

Wenst u meer te weten over onze werkwijze? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0478 44 52 55 of zend uw vragen naar astrid.beausaert1@telenet.be.
Over psychotherapeute Astrid Beausaert